Thursday, December 27, 2007

Colindătorii l-au furat pe primar

Primarul Slatinei, Darius Vâlcov, a trăit în Ajun de Crăciun o surpriză deloc plăcută: una dintre cetele de colindători a plecat acasă cu căruciorul Sarei Gabriela, fata edilului, care a împlinit un an cu o lună în urmă.

Tatăl primarului Vâlcov a observat dispariţia căruciorului şi a sunat la poliţie. Un echipaj al Poliţiei municipiului a descoperit căruciorul în Ţigănie, sub Grădişte, şi l-a recuperat.

Minorul vinovat de furt este Mugurel M., de 12 ani, care a declarat că a găsit căruciorul pe casa scării şi şi-a închipuit că cineva a renunţat la el.

Colindătorii l-au furat pe primar

0 comments

Thursday, December 20, 2007

Operaţiile estetice - cel mai dorit cadou de Crăciun




Moş Crăciun pare să fi renunţat în acest an la bijuterii şi haine de blană şi a decis să le „fericească“ pe fanele sale trecute de prima tinereţe cu o operaţie estetică.

Indiferent dacă este vorba despre soţii trecuţi de 50 de ani care vor să „şteargă“ cumva
din jurul ochilor ori de pe frunte urmele lăsate de trecerea anilor, despre logodnici care vor ca aleasa lor să aibă o privire mai senzuală sau, pur şi simplu, despre taţi sau copii care vor să ofere o bucurie soţiei sau mamei, un lucru este sigur. Tot mai multe dintre reprezentantele sexului frumos au renunţat la cadourile tradiţionale şi, mai nou, preferă ca persoanele dragi să le dăruiască o „vizită“ la chirurgul estetician. În acest an, pe val sunt botoxul şi blefaroplastia, acea procedură de chirurgie plastică prin care se îndepărtează excesul de tegument şi grăsime, care alcătuiesc „pungile“ şi ridurile pleoapelor. O astfel de intervenţie contribuie la ridicarea moralului înainte de Sărbători şi, în plus, doamnele vor privi anul ce bate la uşă cu optimism. Vremurile în care diamantele erau „cele mai bune prietene“ ale femeilor par să fie de mult apuse, doamnele mileniului III dorindu-şi ca în acest an Moşul să le ofere posibilitatea să-şi schimbe complet imaginea, indiferent că este vorba de liftinguri, mărire a sânilor, liposucţie, modificare a nasului, în funcţie de gusturi.

Pleoapele „tinere“ -
pe val

Printre cele mai solicitate intervenţii se află blefaroplastia, ridicarea sprâncenelor oferind mai multă luminozitate chipului şi atenuând ridurile din jurul ochilor. „În ultimul timp au crescut cererile, mai ales din partea bărbaţilor, chiar şi a celor sub 40 de ani“, a explicat Luca Iacobelli, unul dintre specialiştii în domeniu. În urma intervenţiei nu rezultă cicatrice vizibile întrucât sutura este realizată cu ace şi fire atraumatice de ultimă generaţie. În acest fel, doamnele şi domnii care visează la o privire tinerească îşi pot vedea visul cu ochii. La fel de popular în rândul pacienţilor, mai ales de sex feminin, rămâne botoxul, unul dintre puţinele tratamentele estetice la îndemâna oricui, ale cărui costuri nu depăşesc 500 de euro. În plus, se efectuează rapid, iar rezultatele sunt imediate. Efecte secundare ale acestei tehnici sunt puţine, iar reacţiile alergice sunt rare. În anumite cazuri poate apărea căderea sprâncenei, însă aceasta poate fi evitată prin injectarea doar la peste un centimetru de la sprâncene. Printre noile tendinţe în materie de intervenţii estetice se numără şi aşa numitele tratamente de revitalizare, menite să confere „oxigen“ şi energie proaspătă pielii şi ţesuturilor. Alt tip de intervenţie este liposculptura, care constă în prelevarea grăsimii de la pacient, prelucrarea acesteia şi distribuirea ei în locul în care este necesară. Acest tratament se poate dovedi un miracol mai ales pentru mâini, un punct slab prin excelenţă, dat fiind că sunt neglijate când vine vorba de intervenţii antiaging.

Operaţiile estetice - cel mai dorit cadou de Crăciun

0 comments

Wednesday, December 12, 2007

Vine Mos Craciun


Umbla vorba ca renii lui Mos Craciun s-au mutat mai la vale de Laponia pentru a putea face inconjurul lumii cu celebra sanie in timpul noptii magice.

Cica s-ar fi tras la Sibiu, Capitala culturala, unde un tip cu multe idei a dat o fuga prin Nordul indepartat si a cumparat si adaptat la noul mediu un numar de 6 reni.

Mai nou, Thomas Georg Herbert si-a dus renii la Bucuresti si Timisoara pentru ca sania Mosului sa fie tractata asa cum scrie la cartea americana, caci in povestile noastre sania era trasa de niste iepurasi. De ce or fi cazut iepurasii in dizgratie, nimeni nu stie inca

Vine Mos Craciun

0 comments

Friday, December 07, 2007

Despre femei, bărbaţi şi fericire



Bărbaţii şi femeile declară că sunt fericiţi în egală măsură, dar, cu toate acestea, femeile sunt mai grav afectate de depresie. Cercetătorii sunt de părere că acest fapt poate fi explicat dacă analizăm intensitatea emoţiilor trăite, dar şi rolul pe care femeile îl joacă în societate. Potrivit oamenilor de ştiinţă, în general, femeile spun că resimt mai mult decât bărbaţii efectele pozitive ale vieţii şi că se lasă influenţate mai mult de lucrurile bune care li se întâmplă. Altfel spus, femeile trăiesc emoţii pozitive intense, care par să echilibreze trăirile negative. Teoria propusă de cercetători insinuează că, din moment ce doamnele se lasă „copleşite“ de aspectele bune ale vieţii, această intensitate le face mai vulnerabile în faţa evenimentelor rele sau a celor pe care nu le pot controla. Prin urmare, femeile se aşteaptă să aibă de-a face doar cu lucruri pozitive şi sunt dezamăgite dacă viaţa nu este aşa cum şi-ar dori.

Altă explicaţie poate fi găsită pornind de la rolul care îi este atribuit în mod tradiţional femeii, acela de a se „sacrifica“ pe altarul familiei. În aceste condiţii, se consideră că o persoană care poartă pe umeri responsabilitatea de a îngriji întreaga familie este mai sensibilă şi, prin urmare, mai predispusă la a-şi exprima sentimentele sau a fi afectată de trăirile celor din jur. De fapt, în timpul studiilor efectuate s-a constatat că persoanele încurajate să-şi exprime sentimentele fără restricţii se confruntă cu sentimente extreme, indiferent dacă este vorba de bărbaţi sau femei. Cu alte cuvinte, femeile sunt la fel de fericite ca şi bărbaţii, doar că sunt mai predispuse la a trăi sentimente extreme.

Despre femei, bărbaţi şi fericire

0 comments