Wednesday, February 27, 2008

Căsătorie de Cartea Recordurilor


Clarence şi Mayme Vail, din orăşelul White Bear Lake, statul Minnesota, au ajuns celebri dincolo de Ocean datorită longevităţii mariajului lor. După cum informează Krone.at, în afară de faptul că împreună au 200 de ani, cei doi soţi au atras admiraţia tuturor graţie celor 83 de ani de căsătorie.

Acesta este un nou record în materie, care va fi în curând omologat şi în Guiness Book. „Mama are material genetic bun. Înainte mergea în fiecare zi la biserică“, a povestit una dintre fiicele celor doi, Arlene Leyden. Aceasta a completat de curând formularul de 17 pagini pentru Guiness Book, prin care a solicitat înregistrarea recordului părinţilor săi. „Întotdeauna trebuie să recunoşti când nu ai dreptate“, a dezvăluit Mayme Vail secretul longevităţii căsniciei sale. Cei doi soţi au fost la un pas să nu apuce împreună nici măcar 25 de ani de căsătorie.

La 23 de ani după nunta lor de pe 17 februarie 1925, Clarence Vail s-a îmbolnăvit grav de tuberculoză. Din recunoştinţă pentru că soţul său a scăpat cu viaţă, Mayme Vail a promis să meargă în fiecare zi la biserică. Nonagenara şi soţul său şi-au respectat promisiunea până anul trecut, când, din cauza unor probleme de sănătate, au fost nevoiţi să se mute într-un azil de bătrâni.

La aniversarea celor 83 de ani de mariaj, soţii Vail i-au avut alături pe cei şase copii, 39 de nepoţi, 101 strănepoţi şi 40 stră-strănepoţi. La petrecere a fost prezentă şi sora mai mică a lui Mayme, care are 98 de ani.

Căsătorie de Cartea Recordurilor

2 comments

2 Comments:

At 10:42 AM, Blogger Unknown said...

wow. ce tare. asta da longevitate!
super!

 
At 10:43 AM, Blogger Unknown said...

wow. ce tare. asta da longevitate!
super!
http://faze-de-ras-2010.blogspot.com/

 

Post a Comment

<< Home