Thursday, December 20, 2007

Operaţiile estetice - cel mai dorit cadou de Crăciun




Moş Crăciun pare să fi renunţat în acest an la bijuterii şi haine de blană şi a decis să le „fericească“ pe fanele sale trecute de prima tinereţe cu o operaţie estetică.

Indiferent dacă este vorba despre soţii trecuţi de 50 de ani care vor să „şteargă“ cumva
din jurul ochilor ori de pe frunte urmele lăsate de trecerea anilor, despre logodnici care vor ca aleasa lor să aibă o privire mai senzuală sau, pur şi simplu, despre taţi sau copii care vor să ofere o bucurie soţiei sau mamei, un lucru este sigur. Tot mai multe dintre reprezentantele sexului frumos au renunţat la cadourile tradiţionale şi, mai nou, preferă ca persoanele dragi să le dăruiască o „vizită“ la chirurgul estetician. În acest an, pe val sunt botoxul şi blefaroplastia, acea procedură de chirurgie plastică prin care se îndepărtează excesul de tegument şi grăsime, care alcătuiesc „pungile“ şi ridurile pleoapelor. O astfel de intervenţie contribuie la ridicarea moralului înainte de Sărbători şi, în plus, doamnele vor privi anul ce bate la uşă cu optimism. Vremurile în care diamantele erau „cele mai bune prietene“ ale femeilor par să fie de mult apuse, doamnele mileniului III dorindu-şi ca în acest an Moşul să le ofere posibilitatea să-şi schimbe complet imaginea, indiferent că este vorba de liftinguri, mărire a sânilor, liposucţie, modificare a nasului, în funcţie de gusturi.

Pleoapele „tinere“ -
pe val

Printre cele mai solicitate intervenţii se află blefaroplastia, ridicarea sprâncenelor oferind mai multă luminozitate chipului şi atenuând ridurile din jurul ochilor. „În ultimul timp au crescut cererile, mai ales din partea bărbaţilor, chiar şi a celor sub 40 de ani“, a explicat Luca Iacobelli, unul dintre specialiştii în domeniu. În urma intervenţiei nu rezultă cicatrice vizibile întrucât sutura este realizată cu ace şi fire atraumatice de ultimă generaţie. În acest fel, doamnele şi domnii care visează la o privire tinerească îşi pot vedea visul cu ochii. La fel de popular în rândul pacienţilor, mai ales de sex feminin, rămâne botoxul, unul dintre puţinele tratamentele estetice la îndemâna oricui, ale cărui costuri nu depăşesc 500 de euro. În plus, se efectuează rapid, iar rezultatele sunt imediate. Efecte secundare ale acestei tehnici sunt puţine, iar reacţiile alergice sunt rare. În anumite cazuri poate apărea căderea sprâncenei, însă aceasta poate fi evitată prin injectarea doar la peste un centimetru de la sprâncene. Printre noile tendinţe în materie de intervenţii estetice se numără şi aşa numitele tratamente de revitalizare, menite să confere „oxigen“ şi energie proaspătă pielii şi ţesuturilor. Alt tip de intervenţie este liposculptura, care constă în prelevarea grăsimii de la pacient, prelucrarea acesteia şi distribuirea ei în locul în care este necesară. Acest tratament se poate dovedi un miracol mai ales pentru mâini, un punct slab prin excelenţă, dat fiind că sunt neglijate când vine vorba de intervenţii antiaging.

Operaţiile estetice - cel mai dorit cadou de Crăciun

0 comments

0 Comments:

Post a Comment

<< Home