Tuesday, March 13, 2007

Agentia de alibiuri, un real succes

Unii fabrica masini, altii pantofi, insa Piero Lombardo, un sicilian stabilit in Bucuresti, "fabrica" alibiuri, pe care le vinde cu suces, relateaza The Guardian". Barbatul, care detine si un restaurant, este fondatorul unei agentii care, in schimbul unei taxe, le ofera clientilor o varianta de acoperire si probele pentru a o sustine.

Daca de exemplu, un barbat doreste sa plece pentru un weekend cu amanta sa si doreste sa o faca pe sotie sa creada ca este in Paris la o conferinta, Agentia Babalucio ii va crea aceasta iluzie. "Noi facem rost de diploma, scrisa in franceza, pentru a demonstra ca a participat la conferinta, unele carti cu numele hotelului si apoi daca doreste sa-i ofere mici cadouri din Franta sotiei, si nu Turnul Eiffel, pentru ca ar fi prea evident, insa un parfum sau o esarfa, se aranjeaza si asta. Ii livram intreg pachetul", a explicat acesta.

Costul variaza in functie de cerintele clientilor, insa un serviciu precum cel pe care l-am descris, care sa acopere greselile sotului, este cuprins intre 600 si 1.000 de euro. De cand Babalucio si-a deschis un site, babalucio.ro, Lombardo a furnizat scuze prin mail pentru tot felul de clienti. "Majoritatea clientilor sunt femei, in proportie de 70 la suta", a precizat acesta. (M.A.P.)

Agentia de alibiuri, un real succes

0 comments

0 Comments:

Post a Comment

<< Home