Sunday, January 14, 2007

Cozi imense la magazinele de firma



Aglomeratie la magazinele de firma

Sezonul de reduceri a adus cu sine cozi uriase la magazinele din Milano, Venetia, Bologna, Trento, Florenta, Perugia, Potenza, Bari si Palermo.

Inca de la primele ore ale diminetii, amatorii de shopping s-au aliniat la usile magazinelor, cei mai multi dintre ei fiind straini. La Milano, de exemplu, cele mai populate magazine sunt cele apartinând marilor case de moda Gucci, Versace, Valentino, Hogan. Cu mic, cu mare, italiencele, la mare concurenta cu rusoaicele, ce se aflau in cautarea cizmelor cu tocuri inalte, sau cu japonezele, amatoare de genti si articole din piele, s-au asezat cuminti in fata magazinelor, atent pazite de bodyguarzi.

Pâna pe 7 martie, magazinele din toata Europa si-au pus la vânzare marfurile, in speranta ca vor scoate profit fata de lunile precedente, când cifra de afaceri nu a fost mereu satisfacatoare. In Italia, sezonul de reduceri a inceput la Napoli, dupa care, incepând de pe 8 ianuarie toate magazinele s-au alinat la tarifele reduse. Roma isi incepe marile vânzari astazi

Cozi imense la magazinele de firma

0 comments

0 Comments:

Post a Comment

<< Home