Sunday, September 03, 2006

Olanda: ministrul justitiei, neputincios in fata Madonnei

Ministrul olandez al justitiei a respins, saptamâna trecuta, cererea unei formatiuni politice crestine de a o impiedica pe Madonna sa prezinte controversata scena a crucificarii in concertele din Amsterdam.

Dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, ministrul Piet Hein Donner a marturisit ca intelege perfect motivele care i-au determinat pe reprezentantii partidului SGP sa inainteze aceasta cerere, precizând insa ca numai un tribunal ar putea lua o decizie pentru interzicerea spectacolului.

„Este de inteles faptul ca organizatiile crestine se simt jignite de crucificarea din concertele Madonnei. Aceasta este o modalitate condamnabila de a atrage atentia, care raneste sentimentele multor oameni. Cu toate acestea, actul nu poate fi clasificat drept blasfemie de un minister, ci doar de un tribunal“, se arata intr-o declaratie a ministrului olandez.

Potrivit sursei citate, spectacolul Madonnei a fost aspru criticat si de reprezentantii Vaticanului, vedeta sustinând un concert la Roma luna trecuta.

Olanda: ministrul justitiei, neputincios in fata Madonnei

0 comments

0 Comments:

Post a Comment

<< Home