Tuesday, August 22, 2006

Picanterii divulgate pe e-mail

Doua femei, din Germania, care se plângeau una alteia pe e-mail despre nepriceperea pe plan sexual a partenerilor lor, au fost socate sa descopere ca toate detaliile vietii lor private devenisera cunoscute pentru mii de conationali. Dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, „deconspirarea“ a avut loc dupa ce una dintre ele a apasat pe un buton gresit.

„Acum toti colegii se uita ciudat la noi si soptesc in spatele nostru“, a declarat Anica G., de 21 de ani, care lucreaza la Biroul Federal de Munca. Mesajele e-mail dintre Anica si colega sa, Christina S., in care cele doua descriau cum au incercat, fara succes, sa-si excite partenerii sexuali, au fost trimise, initial, in mod accidental, colegilor din departamentul lor. Ulterior, acestia au trimis mesajele mai departe celorlalte departamente din companie, precum si altor agentii guvernamentale din Germania, care, la rândul lor, le-au trimis rudelor si prietenilor.

Cu toate acestea, Anica si colega sa considera ca nu au incalcat nici o regula a companiei, pentru ca mesajele respective fusesera scrise in pauzele la serviciu.

Picanterii divulgate pe e-mail

0 comments

0 Comments:

Post a Comment

<< Home