Saturday, March 31, 2007

S-au despartit dupa 60 de ani din cauza curateniei

Un cuplu din Marea Britanie s-a destramat dupa 60 ani de casnicie din cauza unei dispute aparute in timpul curateniei, informeaza site-ul thesun.co.uk. Mary Jennings, de 81 ani, l-a acuzat pe sotul sau, Charles, tot de 81 ani, ca i-ar fi spart trei dinti când a lovit-o cu pamatuful. Femeia a spus ca sotul sau si-a pierdut cumpatul când ea a facut o pauza de la sters praful, iar barbatul spune ca a lovit-o din greseala când a incercat sa-i ia pamatuful din mâna.

Charles Mannings spune ca pâna la acest incident fusesera cum nu se poate mai fericiti, iar sotia lui a declarat: „Nu am mai vorbit cu el deloc de atunci, nu mai simt nimic pentru el. A fost a treia cearta pe care am avut-o in 60 ani, dar consider ca a fost cea mai grava“. Cei doi au sapte copii, 16 nepoti si 40 de stranepoti.

S-au despartit dupa 60 de ani din cauza curateniei

0 comments

Tuesday, March 27, 2007

A ascuns trei crocodili sub rochie

O palestinianca a incercat sa introduca in mod ilegal trei crocodili vii in Fâsia Gaza si a fost arestata duminica la Rafah, in apropiere de granita cu Egipt, de supraveghetorii europeni ai terminalului rutier.

Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, traficanta ascunsese sub rochie cu ajutorul bandei adezive cei trei crocodili, lungi de aproximativ 40 de centimetri fiecare. Talia sa impunatoare a atras imediat atentia supraveghetorilor, care au descoperit crocodilii dupa o perchezitie corporala.

Femeia a declarat ca intentiona sa-i vânda gradinii zoologice din Gaza. In urma cu ceva timp, mai multe persoane au fost arestate dupa ce au incercat sa introduca ilegal in Fâsia Gaza pasari exotice si chiar un tigru.

A ascuns trei crocodili sub rochie

0 comments

Tuesday, March 20, 2007


In sfarsit Shakil Ahmed dintr-un sat din vestul Pakistanului, aflat pe langa Bahawalpur, are tractorul visurilor sale. Pana aici nimic spectaculos. Multi oameni isi cumpara utilaje care sa-i ajute in munca.


Ce este ciudat este faptul ca pentru a-l cumpara, Shakil a vandut un rinici al sotiei sale.


Acum tractoristu este la inchisoare impreuna cu un complice al sau.

0 comments

Tuesday, March 13, 2007

Agentia de alibiuri, un real succes

Unii fabrica masini, altii pantofi, insa Piero Lombardo, un sicilian stabilit in Bucuresti, "fabrica" alibiuri, pe care le vinde cu suces, relateaza The Guardian". Barbatul, care detine si un restaurant, este fondatorul unei agentii care, in schimbul unei taxe, le ofera clientilor o varianta de acoperire si probele pentru a o sustine.

Daca de exemplu, un barbat doreste sa plece pentru un weekend cu amanta sa si doreste sa o faca pe sotie sa creada ca este in Paris la o conferinta, Agentia Babalucio ii va crea aceasta iluzie. "Noi facem rost de diploma, scrisa in franceza, pentru a demonstra ca a participat la conferinta, unele carti cu numele hotelului si apoi daca doreste sa-i ofere mici cadouri din Franta sotiei, si nu Turnul Eiffel, pentru ca ar fi prea evident, insa un parfum sau o esarfa, se aranjeaza si asta. Ii livram intreg pachetul", a explicat acesta.

Costul variaza in functie de cerintele clientilor, insa un serviciu precum cel pe care l-am descris, care sa acopere greselile sotului, este cuprins intre 600 si 1.000 de euro. De cand Babalucio si-a deschis un site, babalucio.ro, Lombardo a furnizat scuze prin mail pentru tot felul de clienti. "Majoritatea clientilor sunt femei, in proportie de 70 la suta", a precizat acesta. (M.A.P.)

Agentia de alibiuri, un real succes

0 comments

Friday, March 09, 2007

Submarine - un pestisor dresat

Un barbat din China cauta o noua locuinta pentru pestele sau, un crap, care este, din câte se pare, „dresat“. Dupa cum informeaza site-ul ananova.com, crapul se numeste Submarine si isi cunoaste numele, el venind de fiecare data când este strigat de stapânul sau.

Fang Peng detine un helesteu si timp de sase ani intreaga familie s-a intrecut in a-l invata pe pestisor diferite trucuri. „Submarine este un peste foarte destept. El nu ia niciodata momeala din ac“, a povestit stapânul pestelui. In plus, Submarine si-a dezvoltat capacitatea de a intelege limbajul uman de la tatal sau, care isi petrecea in fiecare zi patru ore in compania pestelui. „Tata punea o bucata de pâine pe marginea bazinului si il chema.

Când isi auzea numele, Submarine iesea imediat la suprafata si isi lua mâncarea“, a mai spus Fang. Acum insa, chinezul trebuie sa ii gaseasca pestelui o casa noua, pentru ca traseul râului care trecea prin helesteul lui a fost deviat pentru irigatii.

Submarine - un pestisor dresat

0 comments

Tuesday, March 06, 2007

Kevin Federline s-a tuns zero pentru Britney Spears

Kevin Federline s-a ras in cap pentru a demonstra intregii lumi ca o sustine pe sotia sa, Britney Spears, informeaza site-ul thesun.co.uk. Federline este in plin proces de divort cu Spears, dar le-a marturisit prietenilor lui ca inca o iubeste pe cea care odata se bucura de statutul de printesa a muzicii pop.

Dupa cum se stie, Britney Spears a suferit o cadere nervoasa si s-a tuns la zero, iar in prezent este intr-o clinica de dezintoxicare. Ea si Federline se lupta pentru câstigarea custodiei celor doi copii pe care ii au impreuna.

Kevin Federline s-a tuns zero pentru Britney Spears

0 comments

Monday, March 05, 2007

Home, sweet home

Hubert Niemann, un german de 71 de ani, care a petrecut mai bine de 53 de ani in spatele gratiilor, a refuzat sa paraseasca inchisoarea, afirmând ca vrea sa „locuiasca“ acolo pâna la sfârsitul vietii.

Potrivit site-ului cyberpresse.ca, barbatul se teme sa inceapa o noua viata si prefera sa ramâna in inchisoare. „Nu stiu unde as putea sa ma duc daca as iesi din inchisoare. Mi-a fost greu la inceput sa ma acomodez cu stilul de viata de dupa gratii, dar acum ma simt ca la un azil“, a declarat detinutul. Potrivit angajatilor penitenciarului, barbatul a fost inchis pentru ca si-a violat si ucis sora, când avea doar 17 ani.

In anii '70, intr-o scurta perioada de libertate, barbatul a incercat sa isi omoare mama si a violat si strangulat o femeie necunoscuta, al carei cadavru l-a ingropat.

Home, sweet home

0 comments

Saturday, March 03, 2007

Topul FHM al celor mai râvnite celibatare



Cititorii revistei FHM au desemnat-o pe Kimberly Stewart, fiica veteranului rocker Rod Stewart, drept cea mai râvnita celibatara din lume, informeaza site-ul thesun.co.uk. Locul doi i-a fost atribuit frumoasei Carmen Electra, iar pe locul trei s-a clasat printesa Beatrice a Marii Britanii, fiica lui Sarah Ferguson, ducesa de York, devansând alte frumuseti din show-bizz, printre care si Kate Moss, Lindsay Lohan sau Keira Knightley. Sondajul revistei FHM a fost efectuat pe un esantion de 10.000 de cititori care au desemnat cele mai râvnite 50 de celibatare din lume.
Un purtator de cuvânt al revistei a explicat rezultatul sondajului: „Kimberly Stewart are tot ce si-ar dori un barbat la o femeie: este bogata, este superba, ii place sa se distreze si, in plus, este fiica unei legende rock“.


Primele trei clasate au fost urmate de Sarah Harding, componenta grupului Girls Aloud, Scarlett Johansson, Lindsay Lohan, Maria Sarapova, Paris Hilton, modelul Keeley Hazell si Keira Knightley.

Topul FHM al celor mai râvnite celibatare

0 comments