Wednesday, February 28, 2007

Ardei iuti pentru Cartea Recordurilor

O indianca face tot posibilul sa intre in Cartea Recordurilor mâncând o cantitate uriasa din cel mai iute ardei din lume. Dupa cum informeaza Libero.it, Anandita Dutta Tamuly, de 26 de ani, si-a propus sa mânânce cât mai mult ardei iute Bhut Jolokia, odata numit si „ardeiul-fantoma“, cunoscut drept cea mai iute mirodenie din lume, pentru a dobori recordul detinut de sud-africana Anita Crafford.

Anandita Dutta Tamuly este convinsa ca va stabili un nou record mondial: „Am facut deja istorie la o televiziune indiana, când am mestecat 60 de ardei in doar doua minute. Sunt mai mult decât sigura ca voi bate recordul“.

Ardei iuti pentru Cartea Recordurilor

0 comments

Tuesday, February 20, 2007

Inventatorul telecomenzii a murit

Robert Adler, inventatorul telecomenzii, cel care a schimbat viata a milioane de familii, s-a stins din viata la 93 de ani intr-o casa de batrâni din Idaho.

Adler, considerat un geniu, nu s-a imbogatit prea mult in urma celor 180 de brevete americane care ii poarta numele, inclusiv telecomanda pe care a inregistrat-o in 1956, in timp ce lucra pentru Zenith.

Inventatorul telecomenzii a murit

0 comments

Thursday, February 15, 2007

Cleopatra nu era frumoasa


Despre Cleopatra, Regina Egiptului se povesteste ca era o femeie frumoasa si seducatoare. Altfel nu s-ar fi indragostit de ea atatia oameni mari.


De ceva vreme, cercetatori de la Universitatea din Newcastle pot demonstra ca de fapt Cleopatra era o femeie obisnuita, departe de a fi una frumoasa. Dovada este adusa de o mica statueta de argint desoperita de curand.


Trageti si voi concluzia

Cleopatra nu era frumoasa

0 comments

Saturday, February 10, 2007

Anna Nicole Smith a incetat din viata

Fosta vedeta Playboy, Anna Nicole Smith, a incetat din viata joi, la 39 de ani, dupa ce si-a pierdut cunostinta intr-un hotel de la Hollywood, a anuntat avocatul acesteia, Ron Rale.

Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, Anna a fost transportata de urgenta la spital, unde medicii nu au facut decât sa constate decesul.

Medicii legali au precizat ca in prezent este in curs de desfasurare o ancheta pentru a fi stabilita cu exactitate cauza mortii, ieri fiind programata autopsia. Una dintre garzile de corp ale vedetei a incercat sa o resusciteze.

Anna Nicole Smith a incetat din viata

0 comments

New York Times - doar editie on line in cinci ani

Ziarele tiparite pierd tot mai mult teren in fata internetului.

Editorul ziarului New York Times, una dintre cele mai cunoscute publicatii din lume, a anuntat ca in cinci ani, ziarul sau nu va mai aparea pe tarabe, ci doar on line. „Internetul este un loc minunat si noi suntem inaintea tuturor“, a declarat Arthur Sulzberger, precizând ca numarul cititorilor on line a crescut la 1,5 milioane, fata de 1,1 milioane de abonati ai editiei tiparite.

„Nu stiu daca in cinci ani vom mai tipari Times si vreti sa stiti ceva? Nici macar nu imi pasa“, a spus editorul. Problema managerului este cum sa gestioneze tranzitia de la ziarul tiparit la varianta on line.

New York Times - doar editie on line in cinci ani

0 comments