Monday, July 31, 2006

"Dric“ pentru transportul puilor congelati

Neozeelandezii se inghesuie sa-si inregistreze masinile personale ca dricuri, pentru a scapa de o parte din taxele de drum. Dupa cum informeaza site-ul Ananova, aceasta „moda“ a aparut dupa ce o enoriasa de la o biserica crestina a declarat, pentru un post de radio, ca a platit echivalentul a doar 19 lire sterline pentru a-si inregistra masina, in loc de 60 de lire sterline, cât este suma obisnuita. Ea a dezvaluit ca si-a inregistrat masina la categoria „dric noncomercial“, aceasta referindu-se la acele masini folosite pentru a cara numai animale moarte, nu si oameni. Insa „motivatia“ personala a femeii pentru a-si cataloga masina drept dric a fost transportul puilor congelati de la supermarket spre casa.

"Dric“ pentru transportul puilor congelati

0 comments

Barbatul care manânca sticla

Kishan Suryayash a devenit un fel de atractie turistica in India, dupa ce si-a marturisit pasiunea de a se hrani cu sticla. „Nu manânc sticla in fiecare zi, ci doar o data pe saptamâna sau chiar pe luna“, a spus indianul. Pasiunea sa nu este deloc intâmplatoare. De fapt, acest indian se pregateste sa doboare recordul mondial la mâncat sticla. Kishan este de profesie sofer, iar in timpul liber ii place sa manânce sticla de parca ar fi un aliment normal. Insa ciudateniile sunt o obisnuinta pentru el. „Sunt foarte pasionat de chestiile bizare, cum ar fi consumarea de viermi sau insecte, si de aceea urmaresc cu mare interes posturile de televiziune care transmit aceste performante“, a precizat indianul.

Barbatul care manânca sticla

0 comments

Sunday, July 30, 2006

Cel mai rapid sms din toate timpurile

Un adolescent de 18 ani din statul american Utah a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a reusit sa tasteze intr-un timp record un SMS. Dupa cum informeaza Krone.at, Ben Cook a reusit sa tasteze cele 160 de caractere ale sms-ului in doar 42,22 secunde, in cadrul unui concurs organizat in Denver (Colorado). Premiul a constat intr-un telefon nou si 6.000 de minute gratuite pentru apeluri si sms-uri.

Cook nu este la prima incercare de acest gen. In 2004, el a reusit sa stabileasca un record similiar la un alt concurs de scris sms-uri. Recordul sau de atunci, de 57,75 secunde, a fost ulterior doborât de o tânara din Singapore, care a reusit sa tasteze un sms in 43,24 secunde. Mesajul care trebuia tastat era urmatorul: „The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human“ (Pestii piranha cu dinti ascutiti din specia Serrasalmus si Pygocentrus sunt cei mai periculosi pesti de apa dulce din lume. In realitate, ei ataca rareori oameni).

Cel mai rapid sms din toate timpurile

0 comments

Politistii britanici invata olandeza de dragul câinilor

Politia britanica a achizitionat mai multi câini olandezi pentru serviciul de patrulare. Singura problema este ca animalele nu inteleg un cuvânt in engleza. Si pentru ca in zilele noastre este greu sa gasesti un câine politist bun, agentii au fost nevoiti sa invete olandeza pentru a le putea da comenzi patrupedelor.

Mai multi politistii au fost trimisi sa urmeze o serie de cursuri speciale in Olanda, pentru a putea invata „limba materna“ a câinilor. „Am vrut sa demonstram ca suntem dispusi sa facem totul pentru a avea cei mai buni câini politisti“, au declarat reprezentantii politiei britanice.

Politistii britanici invata olandeza de dragul câinilor

0 comments

Friday, July 28, 2006

Keanu Reeves isi cauta nevasta



Dupa un an de pauza si de tratamente la psihiatru, cunoscutul actor american Keanu Reeves a reusit in sfârsit sa treaca peste pierderea copilului sau si a logodnicei sale, Jennifer Syme.

„Acum, tot ce imi doresc este sa gasesc o femeie, alaturi de care sa traiesc pentru toata viata“, a spus actorul. Acesta a profitat de faptul ca in acest an a implinit 41 de ani pentru a-si pune viata in ordine. „Un moment de rascruce clasic in viata unui barbat, in care poti sa faci un bilant intermediar“, a precizat actorul, care s-a declarat pregatit sa revina in fata camerelor.

Keanu Reeves isi cauta nevasta

0 comments

Rod Stewart se intoarce la origini


Veteranul solist scotian isi incheie seria „The Great American Songbook“ si se intoarce la radacinile sale de rocker.

Potrivit Bunte.de, scotianul va lansa pe 10 octombrie noul sau album „Still The Same... Great Rock Classics Of Our Times“, care include printre altele coveruri celebre, precum „Have You Ever Seen The Rain“ a lui John Fogerty, „Fooled Around And Fell In Love“ a lui Elvin Bishop sau „If Not For You“ a lui Bob Dylan. Compilatia sa de hituri in patru parti, „The Great American Songbook“, a fost vânduta in 8,3 milioane de exemplare in Statele Unite.

Rod Stewart se intoarce la origini

0 comments

Wednesday, July 26, 2006

Jimmy Hendrix inca face banii

O melodie necunoscuta a lui Jimmy Hendrix va fi vanduta in octombrie la o licitatie. Melodia a fost inregistrata acum 40 de ani dar niciodata facuta publica.

Melodia faceparte din lucrarile lui Jimmy din anul 1966. Este neclar de ce melodia intitulata "Station Break" a fost inregistrata dar nu si facuta publica, din moment de toate lucrarile cunoscute din acel an au urmat calea marelui public.

Jimmy Hendrix inca face banii

0 comments

Noaptea prostituata, ziua politista

Din câte se pare, salariul unui politist in Noua Zeelanda nu este deloc suficient pentru a duce un trai decent. Cel putin asa trebuie sa se fi intâmplat in cazul unei doamne politist, care seara, dupa ce renunta la uniforma, se prostitua pentru a-si rotunji veniturile.

In cele din urma insa, sefii politistei au aflat de cel de-al doilea loc de munca al subordonatei lor si au obligat-o sa se retraga din politie. Sefii departamentului unde lucra femeia si-au justificat decizia, afirmând ca „cele doua activitati sunt incompatibile. Potrivit regulilor noastre, este vorba de o lipsa de disciplina si persoana vinovata a fost pedepsita. Putem sa va asiguram ca am actionat corect si ca acest tip de slujba secundara nu poate fi in nici un caz aprobat“.

Pe de alta parte, reprezentantii Asociatiei prostituatelor din Noua Zeelanda au declarat ca un astfel de comportament nu este in nici un caz anormal si ca multe femei, pentru a-si rotunji veniturile, isi aleg a doua slujba in industria sexului.

Noaptea prostituata, ziua politista

0 comments

Sunday, July 23, 2006

Ce pot face romanasii nostri in Italia

Telecom Italia angajeaza puscariasi, asa ca hai si noi acolo, sa cautam un loc de munca

Cel mai mare operator de telefonie fixa din Italia, Telecom Italia, a inaugurat o noua centrala in cea mai importanta inchisoare din Roma. Dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, 24 de detinuti, condamnati pentru diverse crime, vor sta 24 de ore din 24 in fata unui computer raspunzând la mii de apeluri si oferind informatii referitoare la numerele de telefon si adresele abonatilor.

„Aceasta este o initiativa unica in Europa. Vrem sa ajutam prizonierii sa capete experienta de munca, pentru a fi pregatiti in momentul in care isi vor ispasi pedeapsa“, a declarat Marco Tronchetti Provera, presedinte Telecom.

Ce pot face romanasii nostri in Italia

0 comments

Excrementele de porc curata apa contaminata

O poveste care aparent nu este de tot rahatul

Inginerii finlandezi au turnat excremente de porc intr-un helesteu contaminat, situat in apropierea unei mine, fiind convinsi ca bacteriile vor curata metalul din apa.

Dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, specialistii din cadrul companiei Outokumpu au folosit 450 de metri cubi de excremente pentru experimentul lor. Acesta s-a desfasurat la mina Kangasjarvi, cunoscuta in trecut pentru exploatarile de zinc, cupru si sulf.

„Excrementele de porc contin bacterii care curata metalele din apa, acestea urmând sa se scufunde. Planuim sa folosim acest sistem pentru a curata helesteele din apropierea mai multor mine, in viitor“, a declarat Eero Soininen, reprezentant Outokumpu in Finlanda.

Ca sa vezi

Excrementele de porc curata apa contaminata

0 comments

Wednesday, July 19, 2006

Ceaiul benefic pentru angajati

O ceasca de ceai dimineata are efecte miraculoase asupra angajatilor, marind de cinci ori sansele ca acestia sa isi termine sarcinile de serviciu la timp.

Ceaiul confera mai multa energie angajatilor si, in plus, ii ajuta sa socializeze. In schimb, in cazul persoanelor care nu consuma nimic, s-a constatat o scadere a randamentului la serviciu. 60 la suta dintre angajatii care au servit un ceai la ora 11.00 au declarat ca dupa aceea s-au simtit mult mai plini de energie.

In opinia psihologului Hannah Azizollah, concluzia este simpla: „Pauza de ceai mareste productivitatea“.

Ceaiul benefic pentru angajati

0 comments

O prostituata „veterana“ - imaginea unui oras din Germania

De la o vreme germanii parca au uitat ca sunt o natie exceland prin disciplina si rigoare. Gasesti loa ei cele mai picante situatii

De exemplu, o prostituata „veterana“ va dveni imaginea unui oras din Germania

O prostituata care lucreaza pe strazile unui oras german de aproape 50 de ani va aparea intr-un film promotional despre regiunea respectiva.

Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, blonda Brigitte a trecut de 60 de ani, dar, dupa cum ea insasi marturiseste, nu are de gând sa renunte prea curând la „meseria“ sa si nici sa paraseasca orasul Koblenz. Brigitte se multumeste sa spuna doar "I'm doing my job"

„Brigitte ar putea fi singura prostituata din lume care este cunoscuta si ca «marca» a unui oras. Ea a fost angajata de producatorii unui film de scurt metraj, cu titlul «You Are Koblenz», sa apara alaturi de alte celebritati ale orasului nostru», a declarat ghidul Manfred Gniffke.

O prostituata „veterana“ - imaginea unui oras din Germania

0 comments

Monday, July 17, 2006

Hot cu remuscari

In Germania, un hot de biciclete a fost lovit de remuscari si a trimis unui fost "client" un plic inauntrul caruia se gaseau 400 de Euro, cu scuzele de rigoare. Conform Politiei din landul Bavarian Bidingen suma ar reprezenta o despagubire corecta, avand in vedere starea bicicletei furate

Hot cu remuscari

0 comments

Cand ai prea mult de lucru, faci cat poti

Un lucrator postal din Berlin va suferi o pedeapsa aspra. Politia a descoperit in pivnita casei sale o multime de scrisori care nu ajunsesera inca la destinatar.

Explicatia lucratorului a fost simpla, a avut prea multe scrisori de impartit si nu si-a putut duce sarcinile la indeplinire. Cele mai vechi scrisori puse la racoarea pivnitei dateaza din Aprilia anul acesta

Cand ai prea mult de lucru, faci cat poti

0 comments

Thursday, July 13, 2006

Kylie Minogue - un exemple pentru reprezentantele sexului slab



Dupa ce a reusit sa iasa invingatoare din lupta cu cancerul, mignona solista australiana Kylie Minogue incearca sa vada si ceva pozitiv in suferinta ei. In opinia sa, lupta pe care a dus-o este posibil sa fi salvat viata multor femei.

„Când ma aflam in Australia, pentru tratament, m-am intâlnit cu chirurgul meu pentru un control. El mi-a spus ca este extrem de ocupat, pentru ca tinere de 25 si chiar de 22 de ani au venit sa isi faca analizele. Si asta dupa ce s-a aflat diagnosticul meu. Multe vieti au fost salvate si multi oameni si-au dat seama de gravitatea acestei boli“, a spus vedeta.

Kylie Minogue - un exemple pentru reprezentantele sexului slab

0 comments

Tuesday, July 11, 2006

Pamela Anderson colectionara de silicoane



Voluptuoasa actrita canadiana Pamela Anderson este o colectionara mai putin obisnuita.

Dupa cum informeaza Tgcom.it, vedeta si-a adunat toate protezele de silicon, care de-a lungul vremii au facut din decolteul sau un „punct de interes“ pentru toti reprezentantii sexului tare.

Si, ca si cum nu era suficient, Pamela a decis sa le expuna cu mândrie intr-o incapere din casa sa din Malibu. Pentru ca vizitatorii sa stie ce au in fata, actrita a datat fiecare dintre „saculetii“ de silicon, incepând cu cei folositi in perioada pe când era doamna Tommy Lee si pâna astazi.

Pamela Anderson colectionara de silicoane

0 comments

Monday, July 10, 2006

Un baietel din New York a supravietuit unei caderi de la etajul al 11-lea

Un baietel de patru ani, din New York, a supravietuit unei caderi de la etajul al 11-lea al unui imobil, informeaza site-ul Yahoo!News. Micutul Hasim Townsend chiar ar fi incercat sa se ridice in picioare dupa accident si a putut sa stea de vorba cu medicii sositi in graba la fata locului. „Am fost uimit sa vad ca pustiul traieste“, a declarat seful politiei, James Tuffey.

Starea de sanatate a baietelului ramâne totusi grava, el prezentând printre altele fracturi la nivelul capului si picioarelor.

Un baietel din New York a supravietuit unei caderi de la etajul al 11-lea

0 comments

Kristin Davis desemnata cea mai frumoasa femeie din lume


Fosta vedeta a serialului „Totul despre Sex“, Kristin Davis, a fost aleasa cea mai frumoasa femeie din lume, in cadrul unui sondaj realizat de revista Eve, la care au participat peste 40 de mii de persoane.
Potrivit site-ului terra.com, Davis, de 31 de ani, a devansat alte figuri precum Catherine Zeta-Jones, Eva Longoria, Halle Berry si Charlize Theron.
Secretul lui Davis, potrivit propriilor declaratii, este sa faca asa cum a invatat-o mama sa, adica „sa se bucure de frumusetea ei naturala“. Editorul revistei Eve, Sara Cremer, a declarat: „Kristin emana sex-appeal fara sa-si compromita inteligenta si independenta“. Ea a adaugat: Toate fetele din acest clasament au intre 30 si 40 de ani si au dovedit ca femeile devin mai frumoase o data cu vârsta“.

Kristin Davis desemnata cea mai frumoasa femeie din lume

0 comments

Sunday, July 02, 2006

Se poate trai si din pensie alimentara


Actrita Denise Richards a scos la vânzare luxoasa sa resedinta situata in Westlake Village, potrivit revistei americane People. Dupa cum informeaza site-ul pipole.net, actrita, mama a doi copiii, care ar avea in prezent o relatie cu Richie Sambora, chitaristul formatiei Bon Jovi si fostul sot al lui Heather Locklear, ar fi cumparat deja alta vila mai spatioasa, intr-o suburbie din Los Angeles. Denise Richards, care a divortat de sotul sau, Charlie Sheen, primeste de la acesta o pensie alimentara de 100.000 de dolari pe luna pentru intretinerea celor doua fiice ale sale, Sam, de doi ani, si Lola, de un an.

Se poate trai si din pensie alimentara

0 comments

Extraterestrii nu exista

Ministrul britanic al apararii a dat publicitatii un raport top secret despre extraterestrii, afirmând ca trei decenii de cercetari nu au adus nici o dovada a existentei extraterestrilor pe Terra. Insa cazul nu este inca inchis pentru pasionatii si cercetatorii fenomenului OZN (obiecte zburatoare neidentificate). In loc sa puna capat suspiciunilor legate de prezenta OZN-urilor, raportul le-a accentuat. Potrivit documentului de aproape 500 de pagini, in spatele diferitelor aparitii de OZN nu s-ar ascunde decât niste vehicule create de om si fenomene naturale mai putin cunoscute.

Extraterestrii nu exista

0 comments