Friday, June 30, 2006

Mihai Traistariu, in topurile din Grecia

Mihai Traistariu continua sa cucereasca publicul din Grecia cu „Tornero“. Piesa e pe locul patru in topul airplay national, reusind sa ajunga aici dupa numai patru saptamâni. Fanii lui Traistariu din Grecia se pot bucura din plin de toate piesele lui, pentru ca, de câteva saptamâni, a fost lansat pe piata locala albumul „Tornero“. Pe album, Mihai are o surpriza pentru fanii greci, „Tornero“ beneficiaza de un duet de senzatie, cu Tamta, una dintre cele mai apreciate voci din Grecia. In urma colaborarii, cântecul s-a ales si cu un nume nou „Tornero - Tromero“, in limba greaca tromero insemnând fantastic.

Mihai Traistariu, in topurile din Grecia

0 comments

Suporterii de la CM de Fotbal nu au chef de sex

Daca in urma cu câteva saptamâni vorbeam de valul de prostituate care a luat cu asalt Germania cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal, acum situatia s-a schimbat total, spre marea dezamagire a proprietarilor de bordeluri. Din câte se pare, suporterii sunt prea ocupati cu fotbalul pentru a se gândi si la altceva. Desi se anunta ca un sezon banos, nu s-a dovedit decât un mare esec. Nici macar clientii fideli nu mai calca pragul bordelurilor, tocmai pentru ca se tem ca ar putea fi aglomerate.

Suporterii de la CM de Fotbal nu au chef de sex

0 comments

Tuesday, June 27, 2006

Kate Beckinsale a suferit de anorexie


Actrita Kate Beckinsale a suferit in tinerete de grave tulburari alimentare atunci când avea 20 de ani. Dupa cum informeaza site-ul pipole.net, actrita britanica, eroina filmului „Underworld“, a inceput sa realizeze cât de periculoasa este anorexia in momentul in care ajunsese sa cântareasca doar 35 de kilograme.

Kate Beckinsale a suferit de anorexie

0 comments

Perna desteapta

Cercetatorii japonezi au pus la punct o perna desteapta capabila sa ofere utilizatorului sfaturi pentru un somn mai bun. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, „Medicul somnului“, cum mai este numita perna, analizeaza tabieturile celui care o foloseste si este in stare sa afiseze aproximativ 40 de sfaturi pe un ecran mititel.

Perna mai este echipata cu senzori care inregistreaza miscarile capului si corpului cu scopul de a calcula numarul de ore de somn pe noapte. „Daca cumva dormiti prost in timpul mai multor nopti, aceasta perna va va sugera de exemplu: «Ce bine ar fi sa va destindeti putin in seara asta facând o baie»“.

Oare perna detecteaza obisnuinta posesorului de afi nespalat?

Perna desteapta

0 comments

Monday, June 26, 2006

Cu tapul la parada

Luati o pastila ca sa nu va doara capul!

Mascota unui batalion britanic a fost degradata pentru „insubordonare“ la o parada.

Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, Billy, un tap de sase ani, era mascota Batalionului I, din cadrul Regimentului Regal Galez, de când avea numai sase luni. Prin eforturi sustinute, el reusise sa ajunga la gradul de caporal. Toate visele sale de inaintare in grad au fost spulberate dupa ce, in cadrul paradei dedicate zilei de nastere a reginei Elisabeta, Billy a iesit din formatie.

Un oficial britanic a precizat ca mascota are, in prezent, gradul de soldat, ca rezultat al comportamentului sau inadecvat.

„Militarul insarcinat sa aiba grija de tap abia a reusit sa-l tina in linie pentru câteva momente. Dar, pâna la urma, mascota nu a vrut sub nici o forma sa mentina linia“, a declarat capitanul Cristian Coates.

Billy nu este un fitecine. Regimentu lui are o traditie lunga in amerge cu animale (tapi) la parada. Regimentul galez a primit in dar in 1746 un tap din cireada regala, iar Billy este un urmas al acestuia.

Cu tapul la parada

0 comments

Nicole Kidman s-a casatorit ieri


Nicole Kidman s-a casatorit duminica cu cântaretul australian de muzica country Keith Urban, in cadrul unei ceremonii catolice organizate in apropierea unei plaje din suburbia Manly, Sydney.

Potrivit site-ului Yahoo! News, mireasa a purtat o rochie alba, creata de Balenciaga, un voal simplu si o pereche de cercei cu perle. Parul actritei a fost strâns in coc, câteva suvite cazându-i gratios pe umeri. Potrivit sursei citate, Kidman a fost condusa la altarul capelei „Cardinal Ceretti Memorial“ de tatal sau, Antony. Fiica adoptiva a actritei, Isabella, de 13 ani, a fost domnisoara de onoare. Dupa ceremonie, cei doi miri au sosit la petrecerea data in cinstea lor intr-o limuzina Rolls Royce alba, coloana de masini fiind insotita de câteva elicoptere albe care au survolat in permanenta zona.

Nicole Kidman s-a casatorit ieri

0 comments

Wednesday, June 21, 2006

Record chinezesc

Cu zece ani inainte abia 5.000 de chinezi stiau sa schieze. Acum poeste 5.000.000 viziteaza anual partiile de schi.

Record chinezesc

0 comments

Nu refuzati sa preparati micul dejun

Tang Xiaowan, 25 ani, din Shanghai, China era o practicanta a sportului cu arme albe inca din copilarie.

Pe 3 Marie 2006, sotul ei Li Weidong a refuzat sa pregateasca micul djun motivand ca va intarzia la servici. Drept raspuns, Tang Xiaowan si-a amenintat sotul cu o sabie, sfarsind prin a-i strapunge acestuia pieptul (din accident).

Li Weidong a fost internat in spital unde a murit din cauza pierderilor mari de sange.

Nu refuzati sa preparati micul dejun

0 comments

Tuesday, June 20, 2006

Britney, candidata la titlul de „sotia anului“

Britney Spears a renuntat la microfon si la hainele de scena in favoarea sortului si a mopului, planuind sa devina „sotia anului“.
Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, cunoscuta diva, care este insarcinata cu al doilea copil, insista ca este foarte hotarâta sa puna mariajul cu Kevin Federline si viata de familie pe primul plan in viata sa. Vedeta a facut aceasta afirmatie in ciuda zvonurilor potrivit carora este pe punctul de a-si relansa cariera muzicala.
„Imi place sa gatesc si sa fac curatenie. Când privesc la televizor, sunt mai interesata de emisiunile despre redecorarea casei“, a declarat Spears.

Britney, candidata la titlul de „sotia anului“

0 comments

Cu oile pe strazile Londrei

Arhitectul italian Renzo Piano a avut trasnita idee de a pleca la plimbare pe strazile Londrei insotit de o turma de oi.

Dupa cum informeaza libero.it, inedita plimbare nu este de fapt decât o modalitate nonconformista a arhitectului pentru inaugurarea celei de-a doua editii a Expozitiei de arhitectura de la Londra, când 60 de oi vor defila pe Millenium Bridge, podul din fata Tate Modern. Renzo Piano a dorit in acest fel sa faca o legatura intre trecut si prezent, dorind sa explice intr-un mod ironic tema expozitiei, care se refera chiar la schimbari si care, deloc intâmplator, se numeste „Change“. Daca astazi ni se poate parea ciudat ca o turma de oi merge tacticos pe strazile Londrei, intr-o vreme acest lucru era absolut normal, iar organizatorii exact asta au dorit sa sublinieze.

Cu oile pe strazile Londrei

0 comments

Friday, June 16, 2006

Madonna se teme de soacra


Desi la prima vedere este o femeie care nu se da in laturi de la nimic, cunoscuta solista americana Madonna pare sa isi fi gasit in sfârsit nasul. Dupa cum informeaza cotidianul german Bild, este vorba de soacra sa, in fata careia chiar si o vedeta ca Madonna tremura.

Intr-un interviu acordat revistei Sunday Times, solista a marturisit: „Ma intrebati daca exista vreo persoana care sa ma intimideze total? Da. Este vorba de mama sotului meu“. Nu este clar daca vedeta s-a referit la mama naturala a lui Guy Ritchie sau la mama sa vitrega, Shireen Ritchie.

Madonna se teme de soacra

0 comments

Concediata din cauza decolteului prea generos

In timp ce multe tinere sunt convinse ca un sân mai voluminos le va asigura un loc de munca mai bun, mai ales in lumea show-bizz-ului, in realitate lucrurile nu stau tocmai asa.

O balerina a fost concediata pentru ca sânii sai erau mult prea mari. Cum era de asteptat, balerina i-a actionat in judecata pe producatorii de la compania de dans Twyla Tharp si cere despagubiri de 100 de milioane de dolari. Dupa o accidentare, balerina, pe numele ei Alice Alyse, a ramas imobilizata mai mult timp la pat, fiind nevoita sa intrerupa orice activitate fizica, acesta fiind din câte se pare motivul pentru care sânii tinerei au crescut atât de mult.

Concediata din cauza decolteului prea generos

0 comments

Wednesday, June 14, 2006

Nonagenar - somat sa demonstreze ca e pensionar

Un barbat de 98 de ani, din Marea Britanie, a fost obligat sa-si plateasca biletul pentru autobuz la pret intreg pentru ca soferul nu l-a crezut ca este pensionar.

Dupa cum informeaza site-ul Ananova, Jack Holland, din Halifax, comitatul York, care foloseste doua cârje pentru a putea merge, a incercat sa-i explice soferului ca isi pierduse permisul pentru autobuz. Batrânul a declarat: „I-am spus soferului: «Mi-am pierdut permisul». Acesta mi-a raspuns: «Va trebui sa platesti pretul unui bilet intreg». Apoi l-am rugat sa se uite mai bine la mine si sa vada ca sunt pensionar. «Nu am timp. Trebuie sa imi dai 1,90 lire sterline»“. Un purtator de cuvânt al serviciului local de transport in comun si-a cerut scuze pentru comportamentul soferului.

Nonagenar - somat sa demonstreze ca e pensionar

0 comments

14.16 - ora de cascat

Atunci când sunteti la birou si simtiti ca nu va mai puteti tine ochii deschisi, este foarte posibil sa fie in jur de ora 14.00. La aceasta ora, la putin timp dupa pauza de prânz, capacitatea de munca a angajatilor atinge un nivel minim, cel putin asa rezulta dintr-un studiu britanic.

Potrivit specialistilor englezi, cele mai bune momente pentru rezolvarea sarcinilor de serviciu este dimineata, la 9.23, si dupa-amiaza, la 16.31. La aceste ore, cei mai multi dintre angajati ating randamentul maxim. La polul opus se afla ora 14.16, ora la care angajatii sunt cu mintea oriunde altundeva, numai la munca nu.

14.16 - ora de cascat

0 comments

Tuesday, June 13, 2006

Keira Knightley neaga ca si-ar fi injectat colagen in buze


Actrita Keira Knightley a declarat ca nu a recurs la chirurgia plastica, dezmintind astfel zvonurile care au aparut saptamâna trecuta in presa britanica. Dupa cum informeaza site-ul pipole.net, actrita, de 24 de ani, care a fost nominalizata la premiile Oscar pentru rolul interpretat in filmul „Pride and Prejudice“, a primit o serie de scrisori din partea fanilor care ii reprosau faptul ca si-a injectat colagen in buze. „Exista doua solutii in acest caz. Fie las sa circule zvonurile si in aceasta situatie voi continua sa primesc scrisori in care sunt acuzata ca mi-am injectat colagen, fie le neg, iar in acest caz voi fi considerata drept o mincinoasa. Sincer... in aceste situatii nu poti câstiga niciodata“, a declarat protagonista filmului „Piratii din Caraibe“.

Keira Knightley neaga ca si-ar fi injectat colagen in buze

0 comments

Monday, June 12, 2006

Charlotte Church vrea sa profite de viata sa

Cântareata Charlotte Church nu intentioneaza sa aiba copii cu iubitul sau, Gavin Henson, un rugbist galez, care a câstigat Turneul celor sase natiuni in 2005, informeaza site-ul pipole.net.

„Daca as aduce pe lume un copil, acest lucru mi-ar bulversa complet viata. Pentru moment vreau sa profit de viata mea. Nu am nici o intentie sa-mi schimb stilul de a trai“, a declarat cântareata intr-un interviu acordat cotidianului Sunday Mirror.

Charlotte Church se intâlneste cu Gavin Henson de aproximativ cinci luni, dupa ce s-a despartit de fostul sau partener, Kyle Johnson.

Charlotte Church vrea sa profite de viata sa

0 comments

Protestatari goi pe bicicleta

Sute de ciclisti au protestat sambata trecuta in Spania impotriva starzilor aglomerate si poluate.

Sloganuri de genul "O masina mai putin" sau "Bio metanol" se puteau citi pe spatele protestatarilor, pentru ca acestia erau complet dezbracati.

Protestul facea parte dintr-o miscare de mare amplosre derulata de biciclisti goi in Europa si cele doua Americi.

Ei vor sa spuna ca bicicleta este mai ecologica, mai silentioasa decat orice alt vehicol si totusi ignorata.

Protestatari goi pe bicicleta

0 comments

Love Story


In Sao Polo, Brazilia s-a deschis de curand un hotel pentru indragostiti. Dar nu pentru orice fel de indragostiti, ci pentru caini.

Aici, in camere superb decorate, catei si cateluse se pot impreuna in liniste spre a nu disparea rasa canina. Totul este exact ca in camerele destinate indragostitilor umani: voaluri, aer conditionat, tapet, draperii la ferestre, discretie ...

Locul este dotat si cu o agentie, sa-i zicem matrimoniala, care se ocupa cu a gasi perechea cea mai potrivita pentru un catel sau o catelusa. Daca in urma aventurii nocturne, juna catalusa nu se dovedeste a fi gravida, exista si un serviciu de inseminare artificiala.

Love Story

0 comments

Friday, June 09, 2006

Placeri in roata mare


Aflata la Munchen cu ocazia Festivalului Berii, o asistenta medicala in varsta de 21 de ani a fost surprinsa in celebra roata mare a orasului pozand pentru un film porno.

Trei turisti italieni au alertat politia si pe supraveghetorul locului despre faptul ca in incinta unui scaun din roata mare, o tanare foloseste o jucarie sexi, iar doi cameramani o filmeaza.

Cei trei au fost acuzati de indecenta in public

Placeri in roata mare

0 comments

De ce nu Ala-Bala-Portocala ?

Intr-o dispozitie oficiala data de catre judecatorul Gregory Presnell din Tampa, doi avocati care nu ajungeau la nici un acord nici macar in privinta unor prevederi legale elementare, au fost obligati sa-si rezolve disputa folosind jocul dr copii "rock, paper, scissors."

Cei doi se vor intalni pe 30 iunie, orele 16 si vor juca jocul cu pricina, invingatorul urmand sa aiba castig de cauza la proces.

De ce nu Ala-Bala-Portocala ?

0 comments

Thursday, June 08, 2006

Cel mai vechi prezervativ din lume

Cel mai vechi prezervativ din lume, descoperit intact, a fost prezentat, recent, la un muzeu din Austria. Dupa cum informeaza site-ul Ananova, prezervativul, datând din 1640, este expus in incinta Muzeului Tirolez alaturi de un manual original de utilizare, de asemenea intact, scris in limba latina.

In indicatiile incluse in manual se arata ca barbatii trebuia sa inmoaie prezervativul in lapte caldut inainte de a-l folosi, pentru a nu se imbolnavi. Potrivit sursei citate, exponatul, descoperit in regiunea Lund, Suedia, este confectionat dintr-un intestin de porc, fiind unul dintre cele 250 de obiecte sexuale vechi prezentate in aceasta vara de muzeul austriac.

Cel mai vechi prezervativ din lume

0 comments

si George W. Bush albeste

Presedintele Statelor Unite ale Americii, George W. Bush, care va implini 60 de ani pe 6 iulie, a declarat miercuri ca parul sau a albit nu din cauza problemelor administrative, ci din cauza celor doua fiice ale sale, informeaza site-ul Yahoo!News. „Credeti ca am parul alb pentru ca sunt presedinte? Nu este deloc asa. Am parul alb pentru ca am doua fete“, a declarat George W. Bush. Barbara si Jenna, care vor implini in noiembrie 25 de ani, nu au intrat in lumea politicii chiar daca au participat la campania electorala a tatalui lor, in anul 2004. Ele s-au aflat in centrul unui scandal in anul 2001, când au fost acuzate de detinere de alcool, in conditiile in care erau inca minore.

si George W. Bush albeste

0 comments

Friday, June 02, 2006

Invidie sau gelozie

Un coafor din Milwaukee aranja parul unei rude si se para a afacut o treaba buna de care persoana era multumita.

Fara un aparent motiv sotia coaforului s-a napustit asupra acestuia si la injunghiat cu un cutit.

Starea coaforului este stabila el fiind internat in spitalul din localitate. Si starea sotiei este stabila, ea fiing in custodia politiei.

Coaforul are 24 ani si sotia doar 20. O fi de vina tineretea?

Invidie sau gelozie

0 comments

Dai un ban, dar stai in fata

Cheslsea, echipa baraosanului Abramovici, are nevoie de inca un jucator: John Obi Mikel.

In prezent nigerianul este sub culorile echipei norvegiene Lyn Oslo. Ca sa se desparta de el norvegienii cer 14 milioane de sterline. Asta n-ar fi nimic, daca jucatorul n-ar avea un contract cu Manchester United pentru prima optiune. Asa se face ca jucatorul va ajunge la Londra daca si Manchester primeste 4 milioane de lire ca sa renunte la contract.

Dai un ban, dar stai in fata

0 comments

Thursday, June 01, 2006

Sfaturi

8 sfaturi inainte de a te casatori

1. Priveste-te in oglinda cand mananci, pentru ca aceasta va fi imaginea pe care o vei oferi partenerului

2. Traieste numai din resursele tale. Este foarte important sa intelegi cat de neajutorat esti, inainte de a ti se spune.

3. Petrece un week-end cu cineva care nu vorbrste limba ta. Cine are nevoie de conversatie?

4. Doamnelor, renuntati la tot felul de jucarii si papusele pe care le tineti in pat. Cum credeti sa se simte un barbat facandu-si treaba in fata unor ursuleti de plus?

5. Barbati, renuntati la a mai citi carti de genul "Cum poti cuceri o fata frumoada, chioar daca esti urat". Ele nu merg.

6. Umbla dezbracat/dezbracata prin casa fara sa faci ceva anume.

7. Barbati, bucurati-va de spatiul din debarale si sifoniere. Habar nu aveti de cate perechi de pantofi are nevoie o femeie.

8. Doamnelor, completati toate chestionarele idioate din ziare gen "Invata arta seductiei' fara sa va ganditi ca partenerul va rade.

Sfaturi

0 comments

Gandalf are afinitati ciudate

Actorul britanic Ian McKallen, cunoscut ca interpretul lui Gandalf din trilogia "Stapanul inelelor" a surprins publicul britanic folosind celebritatea si succesul filmului amintit pentru promovarea mariajului intre persoanele de acelsi sex.

La inceputul lunii mai, McKellen s-a plans public ca noua lege britanica asupra uniunilor civile intre persoane de acelasi sex nu e indeajuns de permisiva. “Nu inteleg de ce guvernul n-a spus pur si simplu: ‘homosexualii se pot casatori’; asta ar fi insemnat cu adevarat egalitate si ar fi fost si mult mai simplu,” a spus el.

Ba pitici, ba homosexuali, ciudate afinitati batrane Gandalf!

Gandalf are afinitati ciudate

0 comments